Aromaterapi

Rengörande ansiktsmask

2 teskedar naturell yogurt
2 droppar citronolja
2 droppar cypressolja

Rör ihop ordentligt, applicera och skölj av med vatten efter 15 minuter.


En lösning

Följ vår blogg med bloggkoll
Det har blivit dålig uppdatering här på senaste tiden, och för att ni ska slippa klicka in här varje dag i onödan har vi nu fixat funktionen "bloggkoll" där ni kan lägga till bloggen och se när det kommit ett nytt inlägg. Bra va?


Så får du vitare tänder

Ett inlägg som blev populärt i "Sommartips" är "Så får du vitare tänder". Så vi tänkte publicera det igen för er som glömt bort eller helt enkelt inte sett det.

Visste ni att tänderna blir vitare av bakpulver och jordgubbar?

Mosa ihop en jordgubbe med lite bakpulver och borsta på tänderna med en tandborste. Låt sitta kvar på tänderna i några minuter och borsta sedan bort det med tandkräm och vatten.Fest?

... ett tips är att ta med platta skor att gå hem i. Det är otroligt skönt efter mycket dans i högklackat. Något annat som är snällt mot fötterna är Scholls "partyfeet"-inlägg. En gelédyna man lägger i skorna. Mycket bra investering som kostar lite under hundralappen.

Ett genomskinligt nagellack är också en fördel att ha i väskan om strumpbyxorna får en maska. Då lägger man lite nagellack över den så slipper den repa upp sig mer.